'Manchester United betaalt 'world record sum' voor rechtsback van 62 miljoen'

'Manchester United betaalt 'world record sum' voor rechtsback van 62 miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 19:30wo 19-06-2019 om 19:30

Manchester United gaat zich versterken met Aaron Wan-Bissaka. Dat meldt The Daily Record. De 21-jarige rechtsback van Crystal Palace komt naar verluidt voor een recordbedrag naar Old Trafford.

Manchester United en Crystal Palace zouden woensdag overeenstemming hebben bereikt over de transfersom. Wan-Bissaka kost volgens The Daily Record een 'world record sum' van 62 miljoen euro. Nog nooit werd er zoveel geld betaald voor een vleugelverdediger.

De hardnekkige geruchten over een transfer van Wan-Bissaka naar Manchester United komen niet uit de lucht vallen. De Engelse grootmacht is al geruime tijd bezig met de rechtsback van Crystal Palace, die afgelopen seizoen zijn grote doorbraak beleefde in de Premier League.

Wan-Bissaka debuteerde anderhalf jaar geleden bij Crystal Palace en ontwikkelde zich in rap tempo tot de eerste keus op de rechtsbackpositie. Deze zomer is hij met Engeland O21 actief op het jeugd-EK. Afgelopen weekend werd PSV'er Denzel Dumfries nog in verband gebracht met United.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws