'Mogi Bayat heeft na Anderlecht nu de touwtjes in handen bij Standard'

'Mogi Bayat heeft na Anderlecht nu de touwtjes in handen bij Standard'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 18:45wo 19-06-2019 om 18:45

Het liedje van Mogi Bayat is nog lang niet uitgezongen in het Belgische voetbal. Meer nog: volgens Sport/Voetbalmagazine heeft Bayat sinds het vertrek van Olivier Renard de touwtjes grotendeels in handen bij Standard.

Voorzitter Bruno Venanzi rekent volop op Bayat, zo meldt het magazine. 'De voorzitter lijkt een blind vertrouwen te hebben in de Franse Iraniër, die op de hoogte gesteld wordt van alle contracten en van alle aanbiedingen die op tafel belanden. Die situatie irriteert natuurlijk heel wat andere makelaars, die verbaasd zijn over zulke gunsten.'

Tot dusver heeft Bayat al de transfers van Nicolas Raskin, Obbi Oulare, Mergim Vojovda en Selim Amallah al persoonlijk geregeld bij Standard. Hij heeft zijn voet tussen de deur in Luik omdat hij ook de makelaar van Michel Preud'homme is. Bayat is wel omstreden omdat hij genoemd in Operatie Propere Handen, maar dat weerhoudt de Belgische clubs er niet van om met hem te blijven werken.

Onder manager Herman Van Holsbeeck stond Bayat bekend als de huismakelaar van Anderlecht, maar Marc Coucke is veel minder fan van hem. Als makelaar van onder meer Adrien Trebel is hij evenwel niet weg te denken bij Anderlecht. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws