Standard geeft 'de Congolese Verratti' de kans om zich te bewijzen in Luik

Standard geeft 'de Congolese Verratti' de kans om zich te bewijzen in Luik

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 16:14wo 19-06-2019 om 16:14

Standard Luik incasseert zes miljoen euro voor de verkoop van Christian Luyindama, die sinds de voorbije wintermercato aan de slag is bij Galatasaray. De Turken nemen de Congolees definitief over. De Rouches hopen nu dat een landgenoot van Luyindama hen evenveel plezier oplevert.

La Dernière Heure brengt immers naar buiten dat Standard Peter Mutumosi op proef heeft de komende dagen en weken. De 21-jarige middenvelder mag zich vanaf donderdag proberen tonen aan trainer Michel Preud'homme. Het voorbije jaar kwam hij uit voor AC Rangers, een club uit zijn thuisland.

In het verleden haalde Standard op gelijkaardige wijze niet alleen Luyindama, maar ook Bope Bokadi en Jonathan Bolingi (nu Royal Antwerp FC) binnen. Mutumosi is echter een ander type. Met zijn 1,75 meter is hij niet meteen een krachtpatser. Zijn techniek zou dan weer wel naar behoren moeten zijn: in Congo draagt Mutumosi de bijnaam 'de Congolese Verratti'.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws