Argentinië moet zich na verlies tegen Colombia stevig herpakken op Copa America

Argentinië moet zich na verlies tegen Colombia stevig herpakken op Copa America

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 23:01wo 19-06-2019 om 23:01

Argentinië verloor de eerste groepswedstrijd met 0-2 van Colombia en dus zal het er alles aan doen om vannacht de tweede wedstrijd wel te winnen. Paraguay zal de tegenstander zijn van de Argentijnen. Winst waar bookmaker Ladbrokes de odd voor winst heeft verhoogd.

HOGERE ODDS! Argentinië herpakt zich na blamage tegen Colombia met winst! KLIK HIER!

Na de nederlaag tegen Colombia moet Argentinië vol aan de bak tegen Paraguay. Toch een heel andere tegenstander dan Colombia. Daarnaast kunnen de Argentijnen toch met wat vertrouwen toeleven naar de partij.

De Argentijnen wonnen in vier van de laatste zes wedstrijden. Ook krijgt het nationale elftal van Argentinië erg weinig doelpunten tegen. In acht van de laatste tien wedstrijden incasseerde de ploeg geen tegendoelpunt.

Teleurstellend Paraguay
Paraguay is daarnaast niet al te best bezig. Het speelde zondag met 2-2 gelijk tegen Qatar. Van de laatste negen wedstrijden van Paraguay werd er slechts één keer gewonnen, drie keer gelijk gespeeld en vijf keer verloren. Lionel Messi en co. mogen dus beginnen hopen op winst.

Daar kunnen de nieuwe registraties bij Ladbrokes ook van profiteren. Zo heeft de bookmaker de odd voor winst van de Argentijnen flink verhoogd. Klik op één van de linkjes in het artikel om deel te nemen!

HOGERE ODDS! Argentinië herpakt zich na blamage tegen Colombia met winst! KLIK HIER!

Lees meer over: Copa America

Bekijk het laatste nieuws