Belangrijke loting in Champions League, Club Brugge kent mogelijke tegenstanders

Belangrijke loting in Champions League, Club Brugge kent mogelijke tegenstanders

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 13:16wo 19-06-2019 om 13:16

De loting voor de tweede kwalificatieronde van de Champions League is voorbij. Een belangrijke loting ook voor Club Brugge, dat nu de mogelijke tegenstanders in de derde kwalificatieronde kent.

Voor Club Brugge zijn er momenteel zes mogelijke tegenstanders in de derde kwalificatieronde. Op 31 juli, na de tweede kwalificatieronde, worden dat er nog vier. FC Porto en Dynamo Kiev staan momenteel al vast als mogelijke tegenstanders voor Club Brugge. Daar komen nog de winnaars uit de duels tussen FC Basel - PSV en Olympiakos - Viktoria Plzen bij.

De kans op een partij tegen Dynamo Kiev ligt iets groter voor Blauw-Zwart, aangezien in de pot van Club Brugge ook Krasnodar zit. Oekraïnse en Russische teams mogen nog steeds niet tegen elkaar uitkomen, waardoor Club Brugge meer kans heeft op een loting tegen de Oekraïners.

De wedstrijden in de derde kwalificatieronde voor de Champions League worden op 6 en 13 augustus gespeeld. De winnaars daarvan kwalificeren zich voor de Play-Offs, die beslissen over de laatste deelnemers aan de groepsfase van de Champions League.

Poll

Zal Club Brugge zich kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League?

(1150 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws