'Einde carrière dreigt alsnog voor nog altijd niet fitte Robben'

'Einde carrière dreigt alsnog voor nog altijd niet fitte Robben'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 10:36wo 19-06-2019 om 10:36

Het is nog maar de vraag of Arjen Robben zijn carrière een vervolg gaat geven. Volgens BILD heeft de voormalig Oranje-international nog altijd fysieke problemen en is het uiterst onzeker of Robben bij een nieuwe club tekent.

Volgens het Duitse medium is Robben net terug van een vakantie met zijn gezin. De toekomst van de snelle buitenspeler ligt nog 'volledig open', maar BILD heeft informatie dat het nog uiterst onzeker is of hij zijn loopbaan überhaupt voortzet.

Robben heeft namelijk nog steeds last van een blessure tussen zijn bekken en schaambeen. Die kwetsuur speelde hem het afgelopen seizoen ook al langdurig parten. Pas aan het eind van het seizoen kwam hij weer in actie voor Der Rekordmeister, maar Robben is nog altijd niet pijnvrij.

Aan interesse is geen gebrek voor de 96-voudig international van het Nederlands elftal. PSV-trainer Mark van Bommel verklaarde woensdag nog dat hij Robben maar wat graag naar Eindhoven ziet komen. 'Het is afhankelijk van zijn gezondstoestand of hij doorgaat', schrijft BILD.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Robben nog doorgaan met voetballen?

(63 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws