'Anderlecht wil 20-jarige middenvelder snel zijn handtekening laten zetten'

'Anderlecht wil 20-jarige middenvelder snel zijn handtekening laten zetten'

19-06-2019 09:47
12

RSC Anderlecht wil tijdens de mercato nog een pak spelers van de hand doen. Slechts een aantal kernspelers mogen absoluut blijven. Edo Kayembe (20) is één van die jongens, aldus Het Nieuwsblad.

De krant meldt namelijk dat Anderlecht de verbintenis van Kayembe graag wil verlengen. De Congolees ligt momenteel tot medio 2021 vast, maar paars-wit wil dat binnenkort graag met minstens een jaar verlengen.

Kayembe kende nog geen grote doorbraak op zijn 20ste, toch gelooft Anderlecht rotsvast in zijn kwaliteiten. Indien de contractverlenging een feit is, overwegen de Brusselaars om de middenvelder voor een jaar uit te lenen. Op die manier kan Kayembe speelminuten maken en zich verder ontwikkelen.

Vertrekkers bij de vleet
Verder denkt Anderlecht aan de Zwitserse aanvaller Michael Frey. Uitgaand is er ook activiteit bij paars-wit, want Dennis Appiah heeft een akkoord bereikt met FC Nantes. Diezelfde club wil ook Ivan Santini weghalen bij Anderlecht. Ognjen Vranjes wordt dan weer een jaar uitgeleend aan zijn ex-club AEK Athene.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie