'PSV wil Belgische middenvelder langer vastleggen en nadien uitlenen'

'PSV wil Belgische middenvelder langer vastleggen en nadien uitlenen'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 07:45wo 19-06-2019 om 07:45

PSV wil Dante Rigo komend seizoen verhuren aan een club in de Eredivisie. Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. PSV heeft er echter nog altijd vertrouwen in dat Rigo het tot basisspeler van PSV 1 kan schoppen.

Naast Armando Obispo (die naar Vitesse gaat) is het ook mogelijk dat Rigo bij een Eredivisie-club wordt ondergebracht. Volgens het Eindhovens Dagblad is er 'de nodige interesse'. Onze landgenoot, die zijn jeugdopleiding deels bij Lierse genoot, is in verband gebracht met Fortuna Sittard, maar die club lijkt kansloos om hem in te lijven, aldus het ED.

Nieuw contract
Het contract van Rigo bij PSV loopt nog tot de zomer van 2020. De club is met hem in gesprek over een nieuwe verbintenis. Vorig seizoen kwam Rigo amper in actie voor PSV 1, nadat hij hard op weg was naar een doorbraak. Rigo maakte in extremis het winnende doelpunt tegen Fortuna Sittard, maar verdween daarna van het toneel. Hij raakte geblesseerd en mocht vanwege regelgeving niet altijd met Jong PSV spelen in de Keuken Kampioen Divisie. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws