'Anderlecht en Racing Genk strijden om aanvaller van vier miljoen euro'

'Anderlecht en Racing Genk strijden om aanvaller van vier miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 07:18wo 19-06-2019 om 07:18

RSC Anderlecht wil haar kern komende zomer nog stevig gaan versterken, dat gaf ook Michael Verschueren toe. Paars-wit mikt vooral op kwaliteit, al kiest het mogelijks ook nog voor een opportuniteit.

De afgelopen dagen kreeg Anderlecht volgens Het Nieuwsblad Michael Frey aangeboden. De 24-jarige aanvaller is eigendom van Fenerbahce, was het afgelopen seizoen goed voor vijf doelpunten in 25 wedstrijden voor de Turken.

Kapers op de kust
Volgens La Dernière Heure is Anderlecht niet de enige gegadigde voor Frey. Zo toont landskampioen KRC Genk eveneens interesse in de Zwitserse aanvaller. Daarnaast is ook Leeds United gecharmeerd, maar de Engelse Tweede Klasse ziet Frey niet echt zitten.

Het Waalse dagblad merkt op dat Genk het meest concreet is voor Frey, maar dat Anderlecht zijn situatie met argusogen blijft volgen. Arnesen, wiens schoonzoon T2 was bij Fenerbahce, kent zijn kwaliteiten goed. Frey moet ongeveer vier miljoen euro kosten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie haalt het?

(712 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws