OFFICIEEL: De volledige staf van Mazzu bij Genk is bekend

OFFICIEEL: De volledige staf van Mazzu bij Genk is bekend

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 18:16di 18-06-2019 om 18:16

Kersvers KRC Genk-trainer Felice Mazzu heeft weer een extra reden om blij te zijn. Zijn trainersstaf is immers compleet. Onder meer Tom Van Imschoot (37) en Denis Dessaer (35) gaan Mazzu bijstaan in de Luminus Arena.

Van Imschoot komt over van de buren van Lommel. Daar was de ex-speler van onder meer Westerlo en KV Oostende actief als technisch directeur en T1. In Genk wordt hij de rechterhand van Mazzu. Ook Dessaer gaat als assistent-trainer aan de slag bij Genk. Hij kent Mazzu nog van zijn tijd bij White Star Brussel.

Met Sandro Salamone (36) heeft Genk nog een versterking voor haar staf beet. Samen met Peter Persoons zal hij instaan voor de video-analyse. Salamone komt over van de Belgische voetbalbond. Daar was hij aan de slag bij de U19 en als scout voor de Rode Duivels.

Guy Martens (keeperstrainer), Domenico Olivieri (assistent-trainer) en Ruben Peeters (Fysiektrainer) blijven bij KRC Genk op post. Johan Van Rumst vertrok eerder samen met Philippe Clement naar Club Brugge. Jos Daerden krijgt dan weer een nieuwe functie binnen Genk. Daerden moet van FRZA! Limburg een succes maken. 

Poll

Wordt Genk volgend seizoen opnieuw kampioen?

(522 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws