Vitesse kondigt vertrek van Büttner aan, zaakwaarnemer 'enigszins verrast'

Vitesse kondigt vertrek van Büttner aan, zaakwaarnemer 'enigszins verrast'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 17:24di 18-06-2019 om 17:24

Voormalig RSC Anderlecht-speler Alexander Büttner vertrekt bij Vitesse. Speler en club worden het niet eens over een nieuw contract. Althans, dat stelt technisch directeur Mo Allach in een bericht op de website van de club. De zaakwaarnemer van Büttner is 'verrast' door het nieuws. 

"Zoals elk jaar hebben we te maken met inkomende en uitgaande transfers. De gehuurde spelers keren in eerste instantie altijd terug naar hun club. Zoals al langer bekend is, is Arnold Kruiswijk (ook ex-Anderlecht) gestopt en ligt de toekomst van Maikel van der Werff en Alexander Büttner elders", wordt Allach geciteerd op het digitale thuis van de formatie uit Arnhem. 

Het contract van Büttner (30) loopt af bij Vitesse. De oud-speler van onder meer Anderlecht en Manchester United legde een aanbieding van zijn club naar verluidt naast zich neer. Büttner moest een deel van zijn salaris inleveren.

Omroep Gelderland informeerde dinsdag bij Aleksandr Bursac, de zaakwaarnemer van de linksback. Hij bleek 'enigszins verrast' door het statement van Vitesse. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws