OFFICIEEL: Shinton, Fadiga en nog drie anderen verlengen bij Club Brugge

OFFICIEEL: Shinton, Fadiga en nog drie anderen verlengen bij Club Brugge

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 17:08di 18-06-2019 om 17:08

Bij Club Brugge werkt men aan de toekomst. Blauw-Zwart had dinsdag goed nieuws te melden over vijf jeugdspelers. Nick Shinton, Charles De Ketelaere, Mathias De Wolf, Noah Fadiga en Siemen Voet verlengen hun contract bij Club Brugge.

Club Brugge verkondigt al een tijdje dat het wil inzetten op opleiding en innovatie. Met de contractverlenging van Shinton, De Ketelaere, De Wolf, Fadiga en Voet voegt Blauw-Zwart de daad bij het woord.

'Middenvelder De Ketelaere (18),  sinds zijn zevende  bij Blauw-Zwart, tekent een contract voor 3 seizoenen. Aanvaller De Wolf (17) tekent een contract voor twee seizoenen met optie. Ook flankspeler Fadiga (19), die vorig seizoen al enkele keren de selectie haalde, tekent een contract voor twee seizoenen met optie. Verdediger Siemen Voet (19) tenslotte, sinds zijn achtste bij Club , tekende een contract voor twee seizoenen', laat Club Brugge weten. De vier veldspelers zullen de voorbereiding van het nieuwe seizoen als stagiairs aanvatten bij de A-kern.

Shinton wordt dan weer de vaste derde keeper het volgend seizoen. Het achttienjarige talent tekende een contract voor drie seizoenen. Guillaume Hubert mag dan ook vertrekken bij Club Brugge. 

Poll

Van welk talent verwacht je het meest?

(543 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws