De Witte is ambitieus met KAA Gent: “We mikken op beker en top 3”

De Witte is ambitieus met KAA Gent: “We mikken op beker en top 3”

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 14:48di 18-06-2019 om 14:48

KAA Gent kende een teleurstellend seizoen, maar de ambities zijn alweer groot bij de Buffalo’s. Tegenover Sporza spreekt Ivan De Witte de doelen van de club uit.

"We willen in de eerste plaats Play-off I halen en mikken op de top 3”, begint De Witte. “We zouden ook heel graag revanche nemen voor de verloren bekerfinale. Vorig seizoen hadden we wel een gunstig parcours in de beker en sneuvelden Anderlecht en Club Brugge al snel."

KAA Gent wil aldus weer bij de top van België behoren. "We hebben ongelooflijk veel ambitie”, gaat De Witte verder. “Gezonde ambitie. Er is heel veel dynamiek aanwezig, die we willen overbrengen naar onze spelersgroep en supporters."

"Ik denk dat AA Gent nog altijd tot de top behoort en zal blijven behoren. Net als Racing Genk zijn we een community-club. En we treden in competitie met clubs die behoren tot een eigendomssituatie. Wij doen het met eigen middelen en dat zullen we nog lang kunnen doen. Maar daarvoor moeten wij een heel voorzichtige koers varen", aldus De Witte.

Poll

Denk jij dat KAA Gent top 3 haalt komend seizoen?

(196 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws