'Watford toont interesse in PSV'er: clubleiding sprak al met zaakwaarnemer'

'Watford toont interesse in PSV'er: clubleiding sprak al met zaakwaarnemer'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 13:45di 18-06-2019 om 13:45

Watford is een van de clubs die interesse heeft getoond in PSV-middenvelder Gaston Pereiro. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de leiding van de Britse club inmiddels met zaakwaarnemer Paco Casal gesproken.

Eerder kwam naar buiten dat Casal zijn cliënt had aangeboden bij AC Milan. Het ED stelt dat er meer clubs zijn die interesse hebben in de Uruguayaan. De middenvelder kan zijn loopbaan dus ook voortzetten in de Premier League. Voor een goede prijs mag Pereiro vertrekken uit Eindhoven. Bij PSV heeft hij nog een eenjarig contract. Bij de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen wist Pereiro nooit echt te overtuigen, maar zijn goede statistieken maken dat veel clubs hem alsnog in het vizier hebben.

Volgens het ED moet Pereiro een 'dubbelcijferig aantal miljoenen' opleveren, ondanks het feit dat zijn contract volgend jaar afloopt. Di Marzio sprak eerder van een transferbedrag van rond de twintig miljoen euro.

Het regionale medium stelt dat het afwachten is of Pereiro daadwerkelijk zal vertrekken. Zaakwaarnemer Casal wordt als een behoorlijk lastige en onberekenbare onderhandelingspartner omschreven. Zo liet hij een voorstel om het contract van Pereiro te verlengen meerdere malen lopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws