'Manchester City heeft spijt van verkoop en activeert terugkoopoptie'

'Manchester City heeft spijt van verkoop en activeert terugkoopoptie'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 13:35di 18-06-2019 om 13:35

De overgang van Angelino van PSV naar Manchester City is zo goed als rond. De Spaanse vleugelverdediger is op dit moment in Engeland om zijn handtekening te zetten onder een contract bij Manchester City, zo meldt FOX Sports.

Angelino wordt door City teruggekocht van PSV. Tussen 2014 en 2018 stond Angelino onder contract bij de Citizens. De linksback werd meerdere keren verhuurd en maakte vorig jaar zomer de overstap van City naar PSV, dat 5,5 miljoen voor hem betaalde. De Engelse kampioen bedong wel een terugkoopoptie bij die deal.

En van die terugkoopoptie gaat City nu dus gebruikmaken. Volgens FOX Sports is Angelino niet op de eerste training van PSV, maar bevindt hij zich in Engeland om een handtekening te zetten onder een contract. Over de hoogte van de transfersom is wat onduidelijkheid. Naar verluidt krijgt de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen twaalf miljoen euro voor Angelino.

Angelino was afgelopen seizoen een vaste waarde bij de Eindhovenaren. In 43 wedstrijden kwam hij tot een goal en twaalf assists.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws