OFFICIEEL: Anderlecht-target gaat naar Fenerbahçe

OFFICIEEL: Anderlecht-target gaat naar Fenerbahçe

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 13:22di 18-06-2019 om 13:22

Laatste update: zondag 7 juli 2019 om 17:26zo 07-07-2019 om 17:26

RSC Anderlecht is nog op zoek naar een nieuwe aanvaller. Mogelijk luistert die naar de naam Vedat Muruqi. In Turkije klinkt het dat Anderlecht in poleposition ligt voor Muruqi. Paars-wit deed naar verluidt al een officieel bod op de speler Caykur Rizespor.

De interesse van Anderlecht in Muruqi is al een paar dagen bekend. Volgens Het Turkse Webaslan deed Anderlecht ondertussen al een bod op de aanvaller van 1m94. Het is maar de vraag of het bod in de buurt komt van de tien miljoen euro die Rizespor deze zomer wenst te ontvangen voor Muruqi.

"Anderlecht deed al een bod op Muruqi", stelt Haluk Canatar, de makelaar van de speler. "Wij hebben al gesproken over zijn carrièreplanning. Hij wil deel uit maken van een ploeg die deel uitmaakt een club die Europees speelt. Voor hem is geld niet belangrijk. Hij wil hard werken en zich verder ontwikkelen."

Bij Rizespor heeft de 25-jarige Kosovaar nog een contract tot medio 2020. Vorig seizoen scoorde hij zeventien keer in de Süper Lig en was hij goed voor acht assists.

Update 07/07, 17.14: RSC Anderlecht ziet target Vedat Muriqu naar Fenerbahçe trekken. Dat maakt de Turkse topclub op de officiële kanalen bekend. Hij tekent een contract voor vier seizoenen bij Fener.

Poll

Is Muriqi de aanvaller die Anderlecht nodig heeft?

(521 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws