Martinez duidt twee zorgenkinderen aan bij Rode Duivels: “Een oplossing vinden”

Martinez duidt twee zorgenkinderen aan bij Rode Duivels: “Een oplossing vinden”

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 10:48di 18-06-2019 om 10:48

Bondscoach Roberto Martinez heeft tegenover Sporza twee zorgenkinderen aangeduid. Het gaat over Simon Mignolet van Liverpool en Nacer Chadli van AS Monaco.

Martinez vindt dat enkele spelers duidelijkheid moeten krijgen van hun club. "Ik zeg niet dat het nodig is om te vertrekken bij een club, maar spelers die weinig minuten gemaakt hebben, moeten een oplossing vinden. Dat betekent niet dat je moet vertrekken, maar het gaat over duidelijkheid. Je kunt van rol veranderen, minuten maken en bij dezelfde club blijven."

Mignolet was afgelopen seizoen reservedoelman bij Liverpool en krijgt niet veel minuten van coach Jurgen Klopp. "Hij heeft niet veel gespeeld, hoewel Liverpool hem hoog inschat. Ze willen 2 topkeepers, maar je kunt op die positie niet roteren. Simon is een van de spelers die we proberen te steunen bij een volgende zet."

Ook Chadli is niet zeker van speelkansen. "Chadli is ook zo'n speler die duidelijkheid moet hebben over zijn rol bij Monaco. De komende 12 maanden evalueren we de spelers en de concurrentie voor de plaatsen is groter dan ooit. Door hun gebrek aan minuten zijn Mignolet en Chadli wellicht onze 2 grootste zorgenkinderen."

Poll

Heeft Martinez hier gelijk?

(192 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws