Als Kompany akkoord is én het is betaalbaar, dan legt Anderlecht die speler vast

"Als Kompany akkoord is én het is betaalbaar, dan legt Anderlecht die speler vast"

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 07:15di 18-06-2019 om 07:15

RSC Anderlecht begon maandag, zij het zonder Vincent Kompany, aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Nieuwe spelers waren er nog niet, vertrekkers evenmin. Toch maakt Michael Verschueren zich geen zorgen.

"Op dit moment is er niemand echt dicht bij een vertrek", aldus Verschueren tegenover Het Nieuwsblad. "Maar zulke zaken kunnen snel gaan. Het is ook niet zo dat we eerst spelers moeten verkopen voor we ons kunnen versterken", gaat de sportief directeur van Anderlecht verder.

Spelers als Adrien Trebel en Dennis Appiah werden al aan een vertrek gelinkt, maar van een definitieve doorbraak in hun dossiers is er momenteel nog geen sprake. Zij startten de voorbereiding net zoals de andere kernspelers gewoon bij Anderlecht.

Nieuwkomers
Inkomend staat er ook wat te gebeuren bij Anderlecht. "Als Kompany akkoord is en het is betaalbaar, dan leggen we die speler vast. Al neem ik soms mijn tijd om te onderhandelen over een correcte prijs. Het is ook niet zo dat we deze zomer tien spelers zullen halen", besluit Verschueren.

Poll

Doet Anderlecht komend seizoen weer mee voor de prijzen?

(907 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws