'Grote klap voor PSV: Manchester City gebruikt terugkoopclausule'

'Grote klap voor PSV: Manchester City gebruikt terugkoopclausule'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 00:05di 18-06-2019 om 00:05

Een grote klap voor PSV: Angelino ruilt Eindhoven in voor Manchester City. Dat is volgens het Eindhovens Dagblad het plan van de Engelse landskampioen. PSV kan niet anders dan zich neerleggen bij een transfer van Angelino, omdat City een terugkoopoptie heeft.

Manchester City verkocht Angelino vorig seizoen aan PSV voor 5,5 miljoen euro, daar waar de Engelse club eerst een stuk meer wilde. City deed water bij de wijn, maar wilde wel een terugkoopoptie. Daar maakt de club nu dus gebruik van. Zonder die terugkoopoptie zou PSV waarschijnlijk geen kans maken op de handtekening van de linksback. De 22-jarige Angelino krijgt in Engeland een plek in de A-selectie van manager Pep Guardiola.

PSV staat niet helemaal met lege handen. De nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen incasseert twaalf miljoen euro. Berichten dat de transfersom slechts zes miljoen euro zou zijn, worden volgens het Eindhovens Dagblad tegengesproken. 

Helemaal zeker is de transfer van Angelino naar City nog niet, omdat de Engelse club eerst nog groen licht moet geven. 'Verwacht wordt dat dit snel gaat gebeuren', schrijft het ED.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws