Clement maakt meteen keuzes bij Brugge: onder meer Poulain en Hubert overbodig

Clement maakt meteen keuzes bij Brugge: onder meer Poulain en Hubert overbodig

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 22:59ma 17-06-2019 om 22:59

Voor veel voetballers uit de Jupiler Pro League zit de vakantie erop. Bij Club Brugge is dat niet anders. Deze week start de vicekampioen met de medische testen en de eerste trainingen. De selectie die op de website van Club prijkt, maakt al wat duidelijk over het spelersbeleid.

Blauw-Zwart vat de voorbereiding in totaal met 26 spelers aan, waaronder enkele beloften. De internationals ontbreken voorlopig nog. Daarnaast zijn er echter nog enkele namen die niet verwacht worden door Philippe Clement. De bekendste naam is ongetwijfeld die van Benoit Poulain. Het was al langer duidelijk dat de Franse verdediger zou vertrekken uit Brugge, maar dat lijkt nu dus helemaal zeker.

Ook van jongelingen Ahmed Touba, die zijn debuut al maakte bij de A-ploeg, en Riley McGree is geen sprake. Die laatste maakte de voorbije maanden nochtans indruk in zijn thuisland, Australië. Dat is dus niet voldoende om een kans te krijgen bij Club. Tot slot hebben ook Erin Masovic, afgelopen zomer nog binnengehaald als grote beloften, en de verguisde doelman Guillaume Hubert geen toekomst meer op Jan Breydel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Logische vertrekkers?

(372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws