'Recordtransfer Felix naar Atlético Madrid wordt in de komende uren afgerond'

'Recordtransfer Felix naar Atlético Madrid wordt in de komende uren afgerond'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 22:10ma 17-06-2019 om 22:10

Benfica ontkent stellig, maar volgens Marca is Joao Felix wel degelijk hard op weg naar Atlético Madrid. De miljoenentransfer zou in de komende uren zelfs al afgerond kunnen worden.

Marca, dat doorgaans goed ingevoerd is, weet dat Felix nagenoeg rond is met Atlético. De negentienjarige Portugees kan in Madrid een jaarsalaris van zeven miljoen euro verdienen. Daarmee wordt hij een van de duurste spelers in de selectie van Los Rojiblancos. Alleen Diego Costa en Alvaro Morata verdienen meer. 

Portugese en Spaanse media pakten maandag uit met het nieuws dat Felix voor 120 miljoen euro op weg is naar Madrid, maar die berichtgeving werd later op de dag afgeschoten door Benfica. 'Gezien de berichten van de afgelopen uren wil Benfica duidelijk maken dat het absoluut niet klopt dat onderhandelingen inzake een mogelijke transfer van João Félix gaande zijn', schreef de club.

'De voorwaarden voor een vertrek zijn duidelijk en publiekelijk bekend, gezien zijn transferclausule van 120 miljoen euro.' Marca meldt dus dat een transfer wel degelijk in de pijplijn zit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws