Dejaegere gaat niet naar Anderlecht: Niets van aan, zelf nog geen gesprekken

Dejaegere gaat niet naar Anderlecht: "Niets van aan, zelf nog geen gesprekken"

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 22:02ma 17-06-2019 om 22:02

KAA Gent heeft formeel ontkend dat Brecht Dejaegere naar RSC Anderlecht zou trekken. Dat gerucht deed de voorbije weken de ronde, maar hoeft dus niet serieus genomen te worden.

Het Nieuwsblad kon het Gent-bestuur aan de tand voelen over de mogelijke transfer. Het antwoord was kristalhelder: Dejaegere en Anderlecht, dat wordt niets. "Daar is niks van aan", klinkt het. "Er vonden zelfs geen gesprekken plaats." Dat Dejaegere vertrek, is wel degelijk nog een optie, maar de bestemming zal alvast niet Anderlecht zijn.

Naast Anderlecht zou overigens ook Standard Luik interesse tonen in Dejaegere. Over de Luikenaars gaf de Gentse directie geen commentaar, dus mogelijk is daar wél wat aan de hand. In ieder geval staat de middenvelder zelf wel open voor een vertrek. Dat gaf Dejaegere onlangs zelf toe in een interview. Hij voelt zich niet honderd procent gewaardeerd in de Ghelamco Arena, viel af te leiden uit zijn woorden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou Dejaegere een goede aanwinst zijn voor Anderlecht of Standard?

(268 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws