PSG-president gaat in op toekomst Mbappé én Neymar: 'Niemand dwong hem'

PSG-president gaat in op toekomst Mbappé én Neymar: 'Niemand dwong hem'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 21:45ma 17-06-2019 om 21:45

Paris Saint-Germain-president Nasser Al-Khelaïfi sprak zondag dreigende taal richting zijn sterren, maar hij is ervan overtuigd dat Kylian Mbappé bij de club blijft. Een transfer van de twintigjarige aanvaller lijkt daarmee uitgesloten.

Al-Khelaïfi reageert in gesprek met France Football op de geruchten rond Mbappé. "Ik ben voor tweehonderd procent zeker dat Mbappé bij PSG speelt komend seizoen", laat hij weten. De Franse wereldkampioen, goed voor 33 goals in de Ligue 1, zaaide onlangs zelf twijfel over zijn toekomst. Volgens diverse media zou hij het liefst de overstap maken naar Real Madrid.

De harde woorden van Al-Khelaïfi richting de PSG-sterren werkten daarbij als olie op het vuur. "Het moet helemaal anders. Ze moeten meer doen, harder werken… Ze zijn hier niet om lol te hebben. En als ze het niet met mij eens zijn, de deuren staan open. Ciao! Ik tolereer geen sterrengedrag meer", vertelde hij al in gesprek met het Franse magazine.

Waar de Qatarese zakenman de deur voor een vertrek van Mbappé dus sluit, is hij minder stellig over Neymar. Gevraagd naar de vermeende ontevredenheid van de Braziliaan in Parijs, houdt hij zich op de vlakte. "Niemand dwong hem om hier te tekenen. Hij kwam omdat hij in het project dacht te passen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws