OFFICIEEL: Verstraete vertrekt bij KAA Gent, Louwagie kondigt twee transfers aan

OFFICIEEL: Verstraete vertrekt bij KAA Gent, Louwagie kondigt twee transfers aan

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 17:25ma 17-06-2019 om 17:25

KAA Gent organiseerde maandag een persconferentie met voorzitter Ivan De Witte, sportief manager Michel Louwagie en trainer Jess Thorup. Gent had veel te bespreken met de pers, waaronder het vertrek van Birger Verstraete en twee inkomende transfers.

Louwagie had niet verwacht dat het nieuws maandag al naar buiten zou sijpelen, maar de sterke man bevestigde inderdaad dat Birger Verstraete de club verlaat. Verstraete heeft maandagochtend een vierjarig contract ondertekend bij 1. FC Köln, dat in 2019/20 als promovendus uitkomt in de Bundesliga. Louwagie deed geen uitspraken over de afkoopsom.

Nadat het afscheid van Verstraete werd aangekondigd, ging Louwagie verder in op de inkomende transfers. Louwagie kon melden dat de club erin in geslaagd om Alessia Castro-Montes en Reuben Yem is vast te leggen. Castro Montes en Yem komen respectievelijk over van KAS Eupen en AS Trencin. Beide rechtsbacks ondertekenden een contract voor drie jaar, maakte Louwagie bekend.

Louwagie hoopt in de komende dagen en weken ook nog ervaring aan de groep toe te voegen. Hij is daarvoor in gesprek met meerdere spelers. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws