Davies en Verschueren verwachten geen probleem: Niet zoals 25 jaar geleden

Davies en Verschueren verwachten geen probleem: "Niet zoals 25 jaar geleden"

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 16:49ma 17-06-2019 om 16:49

De pers kreeg maandagmiddag de kans om kennis te maken met Simon Davies, de man die werd voorgesteld als de nieuwe T1 van Anderlecht. De Welshman kreeg voornamelijk vragen gesteld over zijn samenwerking met Vincent Kompany. Davies kent Kompany al jaren en verwacht geen problemen. 

Het was mede de goede band tussen beide heren dat Davies voor de spraakmakende constructie bij Anderlecht koos. "Vince en ik werken al een hele tijd samen. Ik vrees niet dat er problemen zijn in onze samenwerking. Onze band is de sleutel. Zonder die band zou het kunnen mislukken. Maar de band is er. We weten allebei duidelijk wat we willen", citeerde Sporza een open Davies.

Sportief directeur Michael Verschueren zat ook achter de tafel om vragen te beantwoorden. Hij heeft ook alle vertrouwen in het duo Davies/Kompany. "Het gaat hier niet zoals 25 jaar geleden over een coach die ook de wedstrijd speelt. We zetten hier een individuele coach naast iemand die naar Engels model mee beslist over de speelstijl en de strategie", aldus Verschueren.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het nieuwe shirt van @rscanderlecht werd zopas voorgesteld. Wat denk jij ervan? 🤔 #rsca #rscanderlecht #anderlecht #kompany #jpl

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws