'Paris Saint-Germain en Manchester City binden strijd aan voor Spaanse linksback'

'Paris Saint-Germain en Manchester City binden strijd aan voor Spaanse linksback'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 13:30ma 17-06-2019 om 13:30

Manchester City en Paris-Saint zijn volgens Nederlandse media in een strijd verwikkeld om Angeliño, de 22-jarige linksback van PSV Eindhoven. City wil gebruik maken van een terugkoopoptie, maar PSG hoopt hem voor de neus van de Engelse weg te kapen.

Het Spaanse La Voz da Galicia pakte maandag uit met het nieuws dat Manchester City de terugkoopclausule van twaalf miljoen euro gaat lichten, waardoor Angeliño na één seizoen zou vertrekken bij PSV. Het Eindhovens Dagblad deed navraag en bevestigt dat er 'volop interesse' is. Ook De Telegraaf meldt dat.

Eén van de clubs met belangstelling is PSG. Door een terugkoopclausule kan Manchester City hem echter eerst overnemen en vervolgens doorverkopen. Of dat ook gaat gebeuren, is afwachten. .

Volgens De Telegraaf komt Angeliño ook in aanmerking voor een kans bij Manchester City. De Engelse kampioen kan voorlopig niet beschikken over Benjamin Mendy, waardoor de 22-jarige Spanjaard de concurrentiestrijd kan aangaan met voormalig Oleksandr Zinchenko en Fabian Delph. PSV weet al langer van de interesse van onder meer City.

Hoge ogen
Angeliño ontwikkelde zich afgelopen seizoen stormachtig bij PSV. De linksback had vanaf het begin een basisplaats en mist uiteindelijk geen enkele competitiewedstrijd. Ook in de Champions League maakte Angeliño een goede indruk, waarmee hij zich in de internationale kijker speelde. Angeliño was liefst goed voor twaalf assists. Hij verdiende twee caps voor de nationale U21, maar haalde de selectie voor het EK uiteindelijk niet.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws