UPDATE: 'Standard ziet eerste bod op middenvelder geweigerd worden'

UPDATE: 'Standard ziet eerste bod op middenvelder geweigerd worden'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 08:45ma 17-06-2019 om 08:45

Laatste update: dinsdag 18 juni 2019 om 12:35di 18-06-2019 om 12:35

Het wordt voor Standard niet makkelijk om Omar El Kaddouri aan te trekken. De Rouches willen de middenvelder losweken bij PAOK, maar de Griekse landskampioen doet moeilijk.

Volgens Het Laatste Nieuws vindt Standard de vraagprijs van één miljoen euro voor het jeugdproduct van Anderlecht toch iets te gortig. Het hoopt El Kaddouri voor een lagere som aan te kunnen trekken.

Maar de lokale Griekse media geven aan dat Standard wel al een akkoord heeft bereikt met El Kaddouri zelf. De middenvelder ziet een terugkeer naar België wel zitten. De gesprekken tussen beide clubs zullen de komende week worden verdergezet.

El Kaddouri kende zijn jeugdopleiding bij Diegem Sport en vervolgens RSC Anderlecht. Op zijn twintigste trok de Marokkaans international waar hij passages kende bij onder meer Brescia, Napoli, Torino en Empoli. In de zomer van 2017 trok hij dan naar PAOK, waar Standard hem nu alweer wil weghalen.

Update 18/01, 12.35: Volgens La Dernière Heure blijven PAOK en Standard onderhandelen over El Kaddouri. De Rouches deden al een officieel bod op de 28-jarige middenvelder, maar dat veegde PAOK van tafel. De Grieken willen meer dan één miljoen euro voor El Kaddouri.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws