L'Equipe: Paris Saint-Germain denkt aan vertrek Neymar, speler zelf wil ook weg

L'Equipe: Paris Saint-Germain denkt aan vertrek Neymar, speler zelf wil ook weg

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 22:17zo 16-06-2019 om 22:17

Paris Saint-Germain staat open voor een vertrek van Neymar. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe zondagavond. Neymar zelf wil ook vertrekken uit Parijs.

Neymar heeft moeite om te wennen aan zijn leven in Parijs, zo klinkt het. Het management van de Braziliaan is de afgelopen weken bezig geweest om een terugkeer naar Spanje voor te bereiden. Namen van clubs worden niet genoemd, maar zowel Real Madrid als FC Barcelona wordt aan Neymar gelinkt. Barcelona lijkt echter de beste papieren te hebben. Rond Real is het al een tijdje stil.

De speler heeft de afgelopen periode aan diverse mensen laten weten dat hij niet op zijn plek is in Parijs. Neymar is vrijwel direct na zijn komst in Parijs al in verband gebracht met een razendsnel vertrek uit Frankrijk, maar de geruchten over een transfer lijken deze keer meer dan geruchten te zijn.

Het is niet duidelijk wat Neymar op moet leveren en of PSG de 222 miljoen euro die de club in de Braziliaan heeft geïnvesteerd volledig terug wil zien, maar zeker lijkt wel dat de Franse topclub hem niet voor een habbekrats zal laten gaan. Neymar heeft bij PSG nog een contract tot de zomer van 2022.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws