Hazard reageert na voorstelling: 'Een droom, dit is de grootste club ter wereld'

Hazard reageert na voorstelling: 'Een droom, dit is de grootste club ter wereld'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 17:15zo 16-06-2019 om 17:15

Eden Hazard werd deze week voorgesteld als nieuwe aanwinst van Real Madrid. De Rode Duivel heeft duidelijk genoten van dat moment. Hij vertelt dat ook op de website van Real Madrid.

"Het was een droom om op deze manier Bernabeu binnen te komen en alle fans te zien", aldus Hazard. "Het witte truitje betekent veel voor mij, want Real Madrid is de grootste club ter wereld. Ik kan niet wachten om voor deze club te beginnen spelen. Ik voelde mij als een kind, en was eerlijk gezegd zelfs een beetje nerveus, omdat er zo veel mensen naar mijn voorstelling kwamen kijken."

Hazard droomt al jaren van zo'n transfer. "Vanaf de eerste dag, toen ik tegen een bal begon te trappen in de tuin, was het een droom om voor Real te spelen. Ik kan moeilijk beschrijven hoe het voelt om hier nu te zijn."

Bovendien komt hij met Thibaut Courtois een bekende tegen. "Als je met een van je beste vrienden voor Real Madrid kan spelen, dan mag je van geluk spreken. Vorige week bij de nationale ploeg hebben we het heel veel over deze club gehad en hij heeft alleen maar goeie dingen verteld. Het wordt leuk om weer samen met hem in één ploeg te spelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Hazard slagen bij Real Madrid?

(169 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws