Verschaeren overweegt studie en carrière bij Anderlecht te gaan combineren

Verschaeren overweegt studie en carrière bij Anderlecht te gaan combineren

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 14:50zo 16-06-2019 om 14:50

Sporza laat ons in de serie New Kids on the Block nader kennismaken met aanstormde talenten van eigen bodem. In de meest recente episode verscheen Yari Verschaeren voor de camera. Het toptalent van Anderlecht denkt er over na om na zijn middelbaar nog verder te gaan met leren.

Verschaeren heeft kort voor het EK U21 zijn examens afgelegd. Als hij weet te slagen, wil hij bekijken of studie en profvoetbal te combineren zijn. "Misschien ga ik een stuk van een bepaalde richting doen", klinkt het. Verschaeren denkt daarbij aan een sportopleiding. "Ik denk dat ik toch een deel voor sportleerkracht zou willen volgen, omdat ik graag sport. Niet alleen voetbal, maar ook tennis enzovoort", deelt hij zijn toekomstplannen.

De 17-jarige youngster weet echter nog niet of dit alles haalbaar is. "We gaan zien hoe dat verloopt in de combinatie met het voetbal." Voordat het zover is, moet Verschaeren is vernemen hoe hij geslaagd is voor het middelbaar. Verschaeren is er ondanks veel geblok toch niet gerust op. "Ik heb stress voor mijn rapport. Ik heb er zo veel voor gegeven en ik denk wel dat het verdien om te slagen", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal hij studie en topsport met elkaar kunnen combineren?

(154 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws