Investeerder van Lommel sprak met nog twee clubs uit de Eerste Klasse B

Investeerder van Lommel sprak met nog twee clubs uit de Eerste Klasse B

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 14:13zo 16-06-2019 om 14:13

Bijna elke club uit de Proximus League heeft inmiddels een buitenlandse investeerder. Recent volgde Lommel SK met de intrede van Udi Shochatovitch. De Israëliër was duidelijk op zoek naar een Belgische club, want Schochatovitch onthult dat hij ook meer Beerschot-Wilrijk en Oud-Heverlee Leuven sprak.

"De laatste drie jaren zijn er wel vaker contacten geweest, maar tot een deal kwam het niet, tot nu dus", zegt Schochatovitch in Het Belang van Limburg. "Eerlijkheidshalve zeg ik erbij dat ik in het verleden ook gesprekken gevoerd heb met andere clubs op dit niveau. Ik ben met de mensen van OHL en ook Beerschot Wilrijk gaan praten, maar daar lagen mijn visie en die van de club te ver uit elkaar", verklaart hij waarom hij niet met die clubs in zee ging.

Schochatovitch vond in Lommel wel een perfecte parnter. "In Lommel stond de wind wat dat betreft gunstiger. Na een heleboel gesprekken zag ik er een opportuniteit om mijn businessplan in de praktijk te brengen. Ik merkte dat ik met good people te maken had", klinkt het. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Buitenlandse investeerders in 1B: Goede of slechte zaak?

(69 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws