'Steven Gerrard wil shoppen bij Anderlecht, oplossing voor Lawrence'

'Steven Gerrard wil shoppen bij Anderlecht, oplossing voor Lawrence'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 07:43zo 16-06-2019 om 07:43

RSC Anderlecht wil na een slecht seizoen beter doen onder Vincent Kompany. Het gaat de bezem opnieuw door de spelerskern halen. Dat betekent slecht nieuws voor enkele spelers, waaronder James Lawrence.

Door de terugkeer van Vincent Kompany worden de basisplekjes achterin bij Anderlecht bijzonder duur. Lawrence lijkt één van de slachtoffers te gaan worden. De 26-jarige spelers mag ook vertrekken bij Anderlecht en zou verschillende opties hebben in het buitenland.

Zo geeft The Daily Record aan dat Glasgow Rangers één van de clubs is die Lawrence op het lijstje heeft staan. Coach Steven Gerrard zoekt naar een nieuwe verdediger nadat hij naast Oldham-verdediger George Edmundson greep. Volgens de Engelse bron is Glasgow Rangers bereid om tot bijna 3,5 miljoen euro te betalen voor de verdediger.

Er is echter concurrentie voor Lawrence. Zo tonen ook de Engelse tweedeklassers Stoke City en Swansea interesse in de Welshman. Lawrence werd afgelopen zomer door Anderlecht weggehaald bij AS Trencin. Hij kwam 29 keer uit voor de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Anderlecht Lawrence nog nodig?

(511 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws