Op training van Anderlecht noemde Bolasie me al Hazard

"Op training van Anderlecht noemde Bolasie me al Hazard"

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 23:40za 15-06-2019 om 23:40

In het afgelopen seizoen van RSC Anderlecht was Yari Verschaeren het lichtpunt in de duisternis. Bij de fans is de middenvelder de nieuwe lieveling en de liefde is wederzijds.

Dat Verschaeren over het nodige talent beschikt, geeft haast iedereen toe. Bij ESPN zien de jonge middenvelder van Anderlecht als een van de revelaties van het aankomende EK U21.

In het verleden trokken al heel wat clubs aan de mouw van Verschaeren. "Ik heb in het verleden tal van ploegen geweigerd, zoals PSV. Ik heb altijd voor Anderlecht willen spelen", stelt Verschaeren in La Dernière Heure. Ook AS Monaco probeerde tevergeefs Verschaeren voor zijn doorbraak bij Anderlecht weg te halen.

"Wat mijn favoriete ploeg is? FC Barcelona, maar Eden Hazard is één van mijn favoriete spelers. Ik bestudeer hem en probeer hem na te doen en Yannick Bolasie noemde mij al Eden Hazard op training. Lionel Messi blijft mijn idool."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws