Lommel bevestigt gesprekken met Genk: Hij heeft hier nog een contract

Lommel bevestigt gesprekken met Genk: "Hij heeft hier nog een contract"

15-06-2019 21:46

KRC Genk heeft nog steeds geen nieuwe assistent-trainer gevonden. Felice Mazzu wil er graag eigen pupil Dennis Dessaer bij, maar ook Tom Van Imschoot wordt genoemd als een mogelijke versterking. Dat beseft ook Lommel SK.

Van Imschoot is momenteel trainer van de club uit 1B. Tegenover Het Belang van Limburg bevestigt Lommel alvast dat Genk interesse toont in Van Imschoot. "Tom praat met Genk", zegt eigenaar Udi Schochatovitch.

"Als ze tot een deal komen, moet er financieel gecompenseerd worden, want hij heeft hier nog een contract. En wie weet: misschien keert hij dan wel ooit terug als Lommel helemaal op de kaart staat. Hij heeft het hier met bescheiden middelen prima gedaan. Dat zal ik niet vergeten", geeft hij aan.

Lommel wil nog niet panikeren bij een mogelijk vertrek. "Maar als hij vertrekt, dan zal er een andere coach komen. We houden rekening met alle scenario’s en praten al met kandidaten. Dat er dus bij de eerste training een coach voor de groep staat, is zeker. Alleen wie is een vraagteken", besluit hij.

No Poll