Buitenspel: Ronaldo grote afwezige tijdens massaal bezochte bruiloft van Ramos

Buitenspel: Ronaldo grote afwezige tijdens massaal bezochte bruiloft van Ramos

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 16:50za 15-06-2019 om 16:50

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ronaldo grote afwezige op bruiloft Ramos
Zaterdag is het tijd voor de 'bruiloft van het jaar' in Spanje: Real Madrid-captainSergio Ramos stapt in het huwelijksbootje met tv-presentatrice Pilar Rubio. Ongeveer vijfhonderd genodigden zijn uitgenodigd voor de plechtigheid, maar Spaanse media als AS besteden vooral aandacht aan de grote afwezige: Cristiano Ronaldo.

Onder meer Zinedine Zidane, Florentino Pérez, Roberto Carlos en David Beckham zijn wel naar Sevilla afgereisd, maar Ronaldo geeft de voorkeur aan een vakantie in Griekenland met zijn gezin. Voer voor discussie in de Spaanse kranten, die speculeren over een verstoorde relatie tussen Ramos en Ronaldo, die tussen 2009 en 2018 nog de grote mannen in de kleedkamer van De Koninklijke waren.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖✈️ ¡Buen día con amor!

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws