'Castagne stap dichter bij vertrek, Crystal Palace gaat vol voor Rode Duivel'

'Castagne stap dichter bij vertrek, Crystal Palace gaat vol voor Rode Duivel'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 21:31za 15-06-2019 om 21:31

Laatste update: zaterdag 6 juli 2019 om 21:44za 06-07-2019 om 21:44

Timothy Castagne mag terugblikken op een schitterend seizoen bij Atalanta Bergamo. Aan interesse is dan ook geen gebrek. Naast Napoli heeft volgens Het Laatste Nieuws nu ook Crystal Palace zich gemeld voor Castagne.

Dat Crystal Palace op zoek is naar een nieuwe back, hoeft niet te verbazen. Aaron Wan-Bissaka is namelijk in beeld bij Manchester United. De ploeg van Christian Benteke weigerde een bod van circa 45 miljoen euro op Wan-Bissaka, maar United geeft de strijd nog niet op.

Opmerkelijk is dat Crystal Palace Castagne terug naar de rechtsachter wil halen. In Italië leefde hij zich de voorbije maanden uit op de andere flank. Bij Napoli is dat anders. De club van Dries Mertens ziet Castagne wel voor de linkerflank (en de rechterflank). Nadeel, Napoli ziet in Castagne meer een back-up dan een vaste basisspeler. 

Update 06/07 21.44u: Een vertrek van Castagne bij Atalanta komt steeds dichterbij. Crystal Palace wil bijzonder ver gaan voor de Rode Duivel. Italiaanse media geven aan dat de Engelse club maar liefst twintig miljoen euro heeft geboden op de rechtsachter. Atalanta vroeg aanvankelijk 25 miljoen euro, maar zou toch zwoegen voor het bod van de Engelse club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws