Polemiek in China rond laatkomer Carrasco: 'Redenen liggen buiten mijn wil om'

Polemiek in China rond laatkomer Carrasco: 'Redenen liggen buiten mijn wil om'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 12:35za 15-06-2019 om 12:35

Zaterdagmiddag treedt Dalian Yifang aan tegen Hebei CFFC, maar van Yannick Carrasco zal elk spoor ontbreken. De sterspeler behoort niet tot de wedstrijdselectie. Dat zorgt voor wrevel bij de Chinese fans, al probeert onze landgenoot dat meteen te counteren.

Sinds Carrasco recent verklaarde dat hij zo snel mogelijk terug naar Europa wil keren, is zijn status bij Dalian geslonken. Toen de volgers van de club vernamen dat de vleugelaanvaller er niet bij zal zijn tegen Hebei, linkten velen van hen dat aan 'transferkoorts'.

Via Twitter weerlegt Carrasco die insinuaties. Hij wijst, zo lijkt het, naar problemen met zijn vlucht na zijn terugkeer van de Rode Duivels. 'Vanwege problemen buiten mijn wil om ben ik er niet in geslaagd om op tijd aan te komen voor de wedstrijd van mijn ploeg vandaag', schrijft hij.

Carrasco verzekert zijn Chinese fans dat het niet om een mentaliteitsprobleem gaat. 'Mijn wil om matchen te winnen met Dalian blijft intact. Ik wens mijn ploeg veel succes toe! Ik zal er zijn om mijn club en mijn voorzitter te helpen tijdens de volgende wedstrijden', klinkt het.

Veel indruk lijken die woorden overigens niet te maken. In de reacties op zijn statement wordt Carrasco verschillende keren een leugenaar genoemd. De meeste volgers vragen de Rode Duivel zo snel mogelijk voor Arsenal FC te tekenen, de ploeg die hem erg graag wil aantrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wat denk jij?

Carrasco was écht te laat
32%
Carrasco heeft transferkoorts
68%
(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws