Marca: PSG wil na De Ligt ook Pogba en dient zich aan als verrassende bestemming

Marca: PSG wil na De Ligt ook Pogba en dient zich aan als verrassende bestemming

15-06-2019 12:27

Paul Pogba heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid, maar Manchester United is niet happig op een vertrek van de Franse sterspeler. Ondertussen dient Paris Saint-Germain zich aan als kaper op de kust, zo meldt Marca zaterdag.

Het is een grote wens van Real Madrid-trainer Zinedine Zidane om zijn landgenoot naar het Estadio Santiago Bernabéu te halen en voorzitter Florentino Perez wil daarin voorzien. Volgens de Spaanse sportkrant is zaakwaarnemer Mino Raiola eerst van plan de transfer van Matthijs de Ligt af te ronden, voordat hij zich stort op wat 'de transfersaga van de zomer kan worden'.

Real Madrid wacht een moeilijke opgave om de 26-jarige middenvelder los te weken, maar het is niet onmogelijk. Met name doordat Pogba zelf vastbesloten is om de overstap naar de Spaanse hoofdstad te maken. United kan het zich niet veroorloven een topspeler als Pogba te verliezen, maar moet tegelijkertijd de misgelopen Champions League-miljoenen compenseren. De Franse wereldkampioen kan bovendien de transferkas flink spekken.

De eigenaren van United weigeren vooralsnog echter te onderhandelen en Pogba is nog niet van plan een vertrek te forceren. De middenvelder wil de dialoog voeren om een oplossing te bereiken. Ondertussen moet Real rekening houden met concurrentie van Paris Saint-Germain, dat een 'verrassende bestemming kan zijn'.

De Franse kampioen wil na De Ligt namelijk ook Pogba aantrekken. Pogba kent de stad als geen ander, aangezien hij in Paris is opgegroeid. Dat zijn contract nog maar twee jaar doorloopt, betekent voor United dat het de laatste kans is om de hoofdprijs te vangen. Eerder werd al gemeld dat Juventus eveneens in de race is.