'Target spreekt met Mazzu, Genk hoopvol over komst van tweede zomertransfer'

'Target spreekt met Mazzu, Genk hoopvol over komst van tweede zomertransfer'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 11:48za 15-06-2019 om 11:48

Racing Genk gelooft dat het goede papieren heeft om Benjamin Nygren binnen afzienbare tijd aan te kondigen als de tweede zomerversterking. Genk hoopt de deal rond de 17-jarige Zweed in de komende dagen af te ronden. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Een hele resem clubs uit Europa heeft Nygren hoog op de de verlanglijst staan. Genk ligt echter in poleposition. Nygren bracht vorige week een bezoek aan de Limburgers om een rondleiding te krigen. Hij verzocht nog wel om een ontmoeting met kersvers trainer Felice Mazzu, voordat hij de knoop door zou hakken. Volgens de krant is gesprek er intussen gekomen. Genk moet nu wachten op Nygren's beslissing.

Genk ziet een grote belofte voor de toekomst in de flankaanvaller van IFK Göteborg. Naar verluidt heeft de landskampioen dan ook een transfersom van 3,7 miljoen euro voor Nygren over. Dat bedrag zou via bonussen nog op kunnen lopen tot 4,5 miljoen euro. Deze week legde Genk eerder al circa 7 miljoen euro op tafel om Theo Bongonda los te weken bij Zulte Waregem.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Genk de beste scouting van het land?

(467 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws