'Icardi krijgt mededeling van Inter en wil contract laten ontbinden door rechter'

'Icardi krijgt mededeling van Inter en wil contract laten ontbinden door rechter'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 11:31za 15-06-2019 om 11:31

Mauro Icardi blijft de gemoederen bezighouden in Italië. La Repubblica meldt zaterdag dat de Argentijnse spits juridische stappen overweegt om zijn contract te laten beëindigen.

Icardi ontzenuwde vorige maand nog de geruchten over een transfer naar Juventus. De 26-jarige goalgetter benadrukte dat hij bij Inter wil blijven, maar de relatie tussen club en speler blijft gespannen. Volgens de Italiaanse krant kreeg hij onlangs te horen dat de nieuwe trainer Antonio Conte niet op hem zit te wachten. Hij zou zich ook niet hoeven melden voor de voorbereiding.

Dat was tegen het zere been van Icardi, die voor zichzelf nog voldoende toekomst in Milaan zag, hoewel beide partijen al lange tijd steggelen over een nieuw contract. De Argentijn en zijn vrouw en zaakwaarneemster Wanda Nara overwegen de Italiaanse topclub nu aan te klagen, omdat de Nerazzurri hem 'intimideren en proberen buiten te werken'.

Als Icardi moet vertrekken uit het Stadio Giuseppe Meazza dan wil hij alsnog naar Juventus, weet La Repubblica. Hij zou alle andere pogingen van Inter om hem te verkopen dwarsbomen. Mogelijk kan hij dus transfervrij de overstap maken, mocht hij in het gelijk worden gesteld. Icardi spiegelt zich aan Goran Pandev, die een soortgelijke rechtszaak won van SS Lazio.

Ruzie
Icardi en Inter leven in onmin sinds zijn aanvoerdersband om onduidelijke redenen werd afgepakt. De club verwijt de aanvaller dat hij vervolgens een knieblessure voorwendde.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws