Kompany tijdens teambuilding: Vorig seizoen was traumatiserend

Kompany tijdens teambuilding: "Vorig seizoen was traumatiserend"

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 10:35za 15-06-2019 om 10:35

Anderlecht heeft een van de slechtste jaar uit de clubhistorie achter de rug. Om uit het diepe dal te klimmen rekent het op Vincent Kompany, die aan de slag gaat als speler/trainer. Kompany is klaar voor de zware uitdaging en een teambuilding in Durbuy moest alle neuzen alvast in de goede richting brengen.

Anderlecht zette zaterdag een video online, waarin Kompany het doel van dit startmoment uitlegt. "We zijn hier op teambuilding gekomen met het grootste gedeelte van de staf omdat het belangrijk is de mensen te leren kennen. Vorig seizoen was ook een traumatiserend seizoen. Niet alleen voor de staf, ook voor spelers en de supporters. Uiteindelijk is het belangrijk om een bepaalde visie te communiceren met zo veel mogelijk mensen", aldus Vince the Prince.

Door middel van een duidelijke visie wil Kompany de weg naar omhoog vinden. "Het gevoel geven dat we een plan, een visie volgen en dat we wel uit deze situatie zullen geraken. Dat was mijn beginpunt en het was fantastisch om iedereen hier samen te hebben en te zien dat verschillende departementen met elkaar praten over zaken waarover ze voordien nooit hadden gesproken. Uiteindelijk moet iedereen beter worden."

Positief
Kompany kijkt alvast positief terug op de kick-off. "Voor mij was het belangrijk om te zien dat de mensen die deelgenomen hebben hier allemaal vertrokken met een positief gevoel. We moeten nog werken aan veel zaken, maar dat is niet erg. Zonder een positieve energie is het onmogelijk om iets te realiseren. We hebben meer dan ooit beseft dat het om Anderlecht gaat", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws