'Standard wil recordsom betalen voor Vanheusden, heel wat buitenlandse interesse'

'Standard wil recordsom betalen voor Vanheusden, heel wat buitenlandse interesse'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 22:32vr 14-06-2019 om 22:32

Standard krijgt het niet makkelijk in de strijd om Zinho Vanheusden. Ook Ajax en PSV hebben geïnformeerd naar de verdediger. Al lijkt Standard de beste papieren te hebben om hem aan te trekken.

Volgens Het Belang van Limburg is Standard bereid om 18 à 20 miljoen euro te betalen om Vanheusden over te nemen van Inter. Daarmee zou Vanheusden de duurste aankoop ooit worden van de club. Volgens HBVL hebben ook Mainz, Wolverhampton en Southampton interesse in de diensten van de negentienjarige centrale verdediger, die het afgelopen anderhalf jaar op huurbasis in Luik speelde.

Het medium stelt dat ook Ajax en PSV in Italië hebben geinformeerd, maar de belangstelling zou inmiddels zijn bekoeld. Volgens HBVL kunnen andere geïnteresseerde clubs Vanheusden wel meer salaris bieden. De jeugdinternational zou zelf echter het liefst in Luik blijven.

Door de verkoop van Razvan Marin (Ajax) en Moussa Djenepo (Southampton) heeft Standard financieel in ieder geval de middelen om Vanheusden binnen te halen. Bovendien heeft het zelf nog recht op dertig procent van de transferinkomsten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws