'Conte duwt Nainggolan richting uitgang, contract voor opvolger ligt al klaar'

'Conte duwt Nainggolan richting uitgang, contract voor opvolger ligt al klaar'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 18:20vr 14-06-2019 om 18:20

De samenwerking tussen Internazionale en AS Roma zou volgens La Gazzetta dello Sport wel eens beperkt kunnen blijven tot amper éen jaar. Volgens de toonaangevende sportkrant betekent de aanstelling van Antonio Conte slechts nieuws voor onze landgenoot. 

Internazionale betaalde liefst 38 miljoen euro om Nainggolan over te nemen van AS Roma. Tijdens zijn eerste seizoen in Milaanse loondienst kwam 'll Ninja' tot zeven goals en drie assists. Zeker van een basisplaats was Nainggolan echter niet altijd. Inter eindigde als vierde in de Serie A en besloot trainer Luciano Spalletti opzij te schuiven voor Antonio Conte. De voormalig bondscoach van Italië stond voorheen bekend als een groot fan van Nainggolan, maar zou nu vanwege diens 'verkeerde houding' niet met hem willen werken.

La Gazzetta dello Sport schrijft dat Naiggolan bij een concreet aanbod mogelijk verkocht wordt. I Nerazzurri zijn naar verluidt achter de scherm al vergevord met een opvolger van de ex-Rode Duivel. Voor Nicolò Barella van Cagliari ligt er in Milaan een vijfjarig contract klaar. Inter heeft 25-30 miljoen euro plus verdediger Alessandro Bastoni over voor Barella, die al zeven keer het nationale shirt droeg.

Poll

Begrijp jij deze keuze van Conte?

(170 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws