Brazilië heeft Neymar niet nodig in openingswedstrijd Copa America!

Brazilië heeft Neymar niet nodig in openingswedstrijd Copa America!

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 21:00vr 14-06-2019 om 21:00

Op veel continenten wordt deze zomer gevoetbald. Waar in Frankrijk het WK voor vrouwen bezig is, start vrijdag- op zaterdagnacht de Copa America. Gastland Brazilië opent als vanzelfsprekend het toernooi en bij Ladbrokes heeft men meteen een mooie odds boost!

ONTDEK DE ODDS BOOST VOOR WINST VAN BRAZILIË! KLIK HIER!

Bij Ladbrokes gelooft men sterk in de winst voor de Brazilianen. Bolivia is dan ook niet meteen een bijzonder sterke tegenstander. Toch heeft de bookmaker een mooie odds boost klaar voor deze partij!

Grote favoriet
Als kanshebber voor de eindoverwinning is Brazilië uiteraard ook de grote favoriet voor de winst in deze interland. Het thuisland won 9 van de laatste 10 duels en hield in 16 van de laatste 20 wedstrijden de nul.

Dat Bolivia in 5 van de laatste 6 interlands geen doelpunt wist te maken, spreekt ook in het voordeel van Brazilië. Over het doelpunten maken gesproken: Gabriel Jesus is hier duidelijk erg goed in! Na jaren zonder ‘nummer 9’ van wereldklasse lijkt Jesus de erfenis van de legendarische Ronaldo aan te kunnen. Hij scoorde 5 keer in zijn laatste 3 duels.

Geloof jij ook in winst van de Brazilianen? Klik dan op deze link om de odds boost voor deze partij te ontdekken.

ONTDEK DE ODDS BOOST VOOR WINST VAN BRAZILIË! KLIK HIER!

Poll

Wint Brazilië van Bolivia?

(60 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws