'Transfer Trebel wordt lastig: Anderlecht en Nantes zitten niet op één lijn'

'Transfer Trebel wordt lastig: Anderlecht en Nantes zitten niet op één lijn'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 15:12vr 14-06-2019 om 15:12

Het Franse Nantes zou Adrien Trebel komende zomer graag terug in de armen sluiten. Anderlecht laat Trebel echter niet zonder slag of stoot graag en dat brengt Nantes in een lastig pakket, weet Jeunesfooteux vrijdag te melden.

Anderlecht staat open voor een vertrek van de 28-jarige Trebel, maar de Brusselaars vragen een behoorlijke transfersom. Een tijdelijk afscheid onbespreekbaar voor het sportieve duo Frank Arnesen en Michael Verschueren. En laat een uitleenbeurt inclusief optie tot koop nou net de aanbieding van Nantes zijn.

Nantes staat in de verkoop en wisselt mogelijk op korte termijn van eigenaar. Achter de schermen zijn er al onderhandelingen met een investeringsmaatschappij gaande. Gezien de situatie lijkt het onwaarschijnlijk dat Waldemar Kita, de huidige voorzitter, van plan is om nog een miljoenenbedrag voor Trebel op tafel te leggen. Een terugkeer van Trebel naar de Noord-Franse ploeg is daarmee voorlopig ver weg. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws