Symbolisch: Hazard debuteert op Belgische nationale feestdag voor Real Madrid

Symbolisch: Hazard debuteert op Belgische nationale feestdag voor Real Madrid

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 14:15vr 14-06-2019 om 14:15

Donderdag stelde Real Madrid Eden Hazard voor aan het grote publiek. Nu is het wachten op het debuut van de Rode Duivel bij de Koninklijke. Waarschijnlijk is het op 21 juli 2019 van dat.

Na een lang seizoen bij Chelsea mag Hazard nog even genieten van vakantie. De eerste training onder Zinedine Zidane laat nog even op zich wachten, maar als we het oefenprogramma van Real Madrid erbij nemen, dan zien we dat de Madrilenen gaan deelnemen aan de International Champions Cup.

De International Champions Cup gaat door in de Verenigde Staten. De eerste match van Real Madrid op dat toernooi is op zondag 21 juli. Bayern München is in Houston de tegenstander. De wedstrijd begint 02:00 uur Belgische tijd. U zal dus vroeg uit de veren moeten, wil u het officieuze debuut van Hazard zien. In de wetenschap dat de Rode Duivel speelt.

De andere wedstrijden van Real Madrid in de Verenigde Staten zijn tegen Arsenal (24 juli) en Atlético Madrid (27 juli). In het weekend van 18 augustus begint voor Real Madrid de Primera Division.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws