'Juventus opent onderhandelingen met United: directeur reist af naar Londen'

'Juventus opent onderhandelingen met United: directeur reist af naar Londen'

14-06-2019 12:14
3

Juventus zet vaart achter een mogelijke terugkeer van Paul Pogba. Sportief directeur Fabio Paratici is afgereisd naar Londen om te praten met Manchester United over een transfer van de 26-jarige Fransman, zo meldt Sky Sports.

De onderhandelingen tussen Juventus en United bevinden zich in de beginnende fase. De Italiaanse kampioen wil rechtsback João Cancelo in een deal betrekken om de transfersom te drukken. De Portugees leek op weg naar Manchester City voor vijftig miljoen euro, maar de interesse van de Premier League-kampioen is bekoeld omdat Danilo nog niet is vertrokken, schrijft de omroep.

Pogba speelde in de jeugd van United, voordat hij bij Juventus uitgroeide tot een van de beste middenvelders ter wereld. The Mancunians haalden hem in 2016 voor een recordbedrag van 105 miljoen euro terug naar Old Trafford, maar de Franse wereldkampioen heeft de hoge verwachtingen nog niet helemaal waargemaakt. United lijkt er voor te kunnen kiezen om te cashen voor Pogba, die ook serieus in beeld is bij Real Madrid.

Juve-directeur Paritici maakte van de gelegenheid gebruik om ook een bezoek te brengen aan Chelsea. Hij wil manager Maurizio Sarri naar Turijn halen, maar de Londenaren willen hem alleen voor een significante vergoeding laten gaan. Verder maakte Paritici een tussenstop in Lyon, aangezien Tanguy Ndombélé als alternatief voor Pogba wordt gezien.