Schrijvers kan weg bij Club Brugge, maar: De kans is heel groot dat ik blijf

Schrijvers kan weg bij Club Brugge, maar: "De kans is heel groot dat ik blijf"

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 09:47vr 14-06-2019 om 09:47

Siebe Schrijvers verliet in de zomer van 2018 verrassend KRC Genk voor Club Brugge. Nu Philippe Clement overkomt naar Blauw-Zwart, maakt de 22-jarige aanvaller zich geen zorgen. Dat vertelt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

Onlangs raakte bekend dat Sporting CP uit Portugal interesse toont in Schrijvers. Toch denkt de Club-spits niet aan een vertrek. "De kans is héél groot dat ik blijf", aldus Schrijvers. "Ik ben blij over mijn eerste jaar bij Club Brugge."

Schrijvers staat zelf te kijken van de cijfers die hij het voorbije seizoen behaalde bij Club Brugge. "Nooit eerder waren mijn stats zo hoog (12 goals en 5 assists, red.) en was mijn niveau zo goed. Jammer van de titel, maar individueel was het wel mijn beste seizoen ooit."

EK onder 21
De komende weken zal Schrijvers met de Belgische beloften actief zijn op het EK, maar van stress is bij hem geen sprake. "Wekelijks speel ik bij Club voor 25.000 fans. En ik heb veel ervaring in eerste klasse. Ik kan dus wel om met de druk. (lacht) Ik ben al een ancien, hé."

Poll

Zal Schrijvers onder Clement evenveel speelkansen krijgen?

(400 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws