OFFICIEEL: Club Brugge stelt Team Clement voor, toekomst Simons bekend

OFFICIEEL: Club Brugge stelt "Team Clement" voor, toekomst Simons bekend

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 20:33do 13-06-2019 om 20:33

Club Brugge heeft het volledige team van Philippe Clement voorgesteld. Daarin kondigt het de komst van Jonas Ivens én Johan Van Rumst aan. Daarnaast geeft het ook aan dat Timmy Simons bij Club Brugge blijft, als coach van de U16.

Eerder raakte al bekend dat Ivens één van de nieuwe assistenten wordt van Clement. Club Brugge kondigt ook de komst van Johan Van Rumst aan. De 41-jarige ex-speler was actief bij KRC Genk, maar volgt Clement nu richting Club Brugge.

Naast Ivens en Van Rumst krijgt Clement ook Carl Hoefkens als extra steunpilaar. Hij krijgt als specifieke taak het begeleiden van de jonge talenten bij Club Brugge. Daarbij zal hij de hulp krijgen van beloftencoach Rik De Mil én nieuwe aanwinst Tim Smolders. De ex-speler van Club Brugge wordt de assistent van De Mil.

Maarten Martens blijft coach van de U18, terwijl Simons een kans krijgt bij de U16 van Club Brugge. 'Vanuit die rol zal hij mee het groeitraject van jeugdspelers op zich nemen', schrijft Club Brugge.

Physical coach blijft Eddie Rob, al krijgt Dieter Deprez ook een rol binnen Club Brugge. Daarnaast maakt Club Brugge ook bekend dat John Bessell video en performance analist is geworden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws