Medische testen, aanwezigheid van hele familie Hazard, kusje op het logo van Real

Medische testen, aanwezigheid van hele familie Hazard, kusje op het logo van Real

13-06-2019 20:31
2

Na de presentatie donderdag mag Eden Hazard zich officieel een Galactico noemen. De Rode Duivel moet weer voor prijzen en glorie gaan zorgen bij Real Madrid. Een overzicht van zijn spelersvoorstelling!

Eind vorige week stuurde Real Madrid dan toch het bericht de wereld in, Eden Hazard wordt een galactico. De medische testen moesten nog afgerond worden voor de superster, die Chelsea uiteindelijk nog zo'n honderd miljoen euro zou hebben opgeleverd.

Donderdag stonden die medische testen én zijn officiële voorstelling dan op het programma. Dat de fans van Real Madrid er naar uitkeken, was ook duidelijk. Zo'n 50.000 fans waren erbij in het stadion om hun nieuwe lieveling te verwelkomen. Al was er ook één verdwaalde fan van Barcelona bij, bizar.

Hazard was niet alleen, want ook zijn familie was erbij om hem nog te steunen. Vader, moeder en broers waren aanwezig. Kinderen en vrouw niet, want "het is morgen een schooldag", aldus Hazard zelf.

Onze landgenoot kon zijn geluk ook niet op. Op zijn voorstelling noemde hij het een "droomtransfer". Voorzitter Florentino Perez hoopte dan weer dan Hazard de club aan prijzen zou helpen.

Hazard heeft zich alleszins bijzonder populair gemaakt bij de fans van Real Madrid. Na het jongleren van de bal, een traditie bij spelersvoorstellingen, ging hij nog even op de foto met enkele fans van Real. En dan volgde de kus op het logo. Nu al een publiekslieveling, binnenkort ook een legende?